A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛОСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 25-ОЇ СЕСІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

ВІДБУЛОСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 25-ОЇ СЕСІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

08 травня 2023 року у залі засідання сільської ради відбулося пленарне засідання 25-ої сесії Клішковецької сільської ради VІІІ скликання під головуванням сільського голови Віктора ДРОНЯ. Пленарному засіданню передувала робота постійних комісій сільської ради, на яких детально були опрацьовані ряд питань порядку денного. На сесії були присутні 21 депутат сільської ради, які  прийняли 30 рішень.

10:48 09.05.2023

ДЕНЬ ПАМ"ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ.

ДЕНЬ ПАМ"ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ.

Сьогодні, 8 травня, Україна відзначає День пам'яті та примирення. Це європейська традиція, до якої наша держава долучилася з 2015 року. Цього дня вшановують пам'ять мільйонів жертв Другої світової війни (1939-1945 рр.), яка стала великою трагедією для усього людства й України зокрема.

15:52 08.05.2023

Відбувся матч дев‘ятого туру чемпіонату області ( перша ліга) з футболу

Відбувся матч дев‘ятого туру чемпіонату області ( перша ліга) з футболу

В суботу 6 травня на нашому мальовничому сільському стадіоні відбувся матч дев‘ятого туру чемпіонату області ( перша ліга) з футболу. Наша команда ФК Клішківці зустрічалася з командою ФК Колінківці. Бажання обох команд перемогти не увінчалося успіхом, численні гольові моменти з обох боків не призвели до голів, в підсумку за гарноі гри бойова нічия 0:0 , яка стала вже другою поспіль для нас на весняному етапі змагань. 14 травня о17.00 ФК Клішківці гратеме в Рідківцях з ФК Рідківці, за можливості прохання вболівальників підтримати команду на виїзді.

18:17 07.05.2023

Чергове засідання виконавчого комітету

Чергове засідання виконавчого комітету

05 травня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету у залі засідань Клішковецької сільської ради під головуванням заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія САПОГІВСЬКОГО. Згідно порядку денного було заслухано та прийнято такі рішення:

17:44 06.05.2023

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед команд-роїв закладів освіти  Клішковецької теритоіальної громади

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед команд-роїв закладів освіти Клішковецької теритоіальної громади

На базі Клішковецького ОЗО ім. Л. Каденюка розпочалися змагання І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед команд-роїв закладів освіти Клішковецької територіальної громади, які покликані на виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України як високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності, володіють відповідними знаннями, вміннями та навичками, здатні реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства.

16:33 05.05.2023

Впровадження цифрової трансформації освітнього процесу в закладах освіти Клішковецької  територіальної громади

Впровадження цифрової трансформації освітнього процесу в закладах освіти Клішковецької  територіальної громади

На базі філії «Малинецький ЗЗСО І-ІІ ступеня – ЗДО» відбулося стратегування щодо впровадження цифрової трансформації освітнього процесу. За сприяння відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму і соціального захисту  населення Клішковецької сільської ради керівники закладів освіти Клішковецької територіальної громади та вчителі інформатики мали змогу спілкуватися з представником платформи дистанційної освіти EDDY Олегом Водяним та обговорити перспективу переходу закладів громади на єдину цифрову платформу, що дозволить ефективно покращити освітнє середовище зі зручністю для усіх учасників освітнього процесу.

16:27 05.05.2023

Професійне навчання від Чернівецького регіонального навчально-консультативного центру кадрів АПК

Професійне навчання від Чернівецького регіонального навчально-консультативного центру кадрів АПК

Чернівецький регіональний навчально-консультативний центр кадрів АПК надає можливість чоловікам та жінкам отримати безкоштовно за скороченим терміном навчання нижчеперелічені професії для осіб, що мають:

11:29 04.05.2023

Презентація книг Георгія Боти «Долі з вогню, землі та любові»

Презентація книг Георгія Боти «Долі з вогню, землі та любові»

На зустріч із автором книг, краєзнавцем, дослідником, громадським діячем і колишнім сільським головою Чорнівки Георгієм Ботою у Клішковецький ОЗО ім. Л. Каденюка прийшли вчителі закладів освіти  Клішковецької територіальної громади.

10:58 03.05.2023

Методична студія  «Кваліфікований супровід дітей з особливими освітніми проблемами»

Методична студія «Кваліфікований супровід дітей з особливими освітніми проблемами»

На базі КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Клішковецької територіальної громади відбулася методична студія з проблеми «Кваліфікований супровід дітей з особливими освітніми проблемами» в онлайн форматі. Учасниками студії були асистенти вчителів/вихователів закладів освіти Клішковецької, Топорівської та Недобоївської територіальних громад.

10:48 03.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь