A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Професійне навчання від Чернівецького регіонального навчально-консультативного центру кадрів АПК

Професійне навчання від Чернівецького регіонального навчально-консультативного центру кадрів АПК

Чернівецький регіональний навчально-консультативний центр кадрів АПК надає можливість чоловікам та жінкам отримати безкоштовно за скороченим терміном навчання нижчеперелічені професії для осіб, що мають:

11:29 04.05.2023

Презентація книг Георгія Боти «Долі з вогню, землі та любові»

Презентація книг Георгія Боти «Долі з вогню, землі та любові»

На зустріч із автором книг, краєзнавцем, дослідником, громадським діячем і колишнім сільським головою Чорнівки Георгієм Ботою у Клішковецький ОЗО ім. Л. Каденюка прийшли вчителі закладів освіти  Клішковецької територіальної громади.

10:58 03.05.2023

Методична студія  «Кваліфікований супровід дітей з особливими освітніми проблемами»

Методична студія «Кваліфікований супровід дітей з особливими освітніми проблемами»

На базі КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Клішковецької територіальної громади відбулася методична студія з проблеми «Кваліфікований супровід дітей з особливими освітніми проблемами» в онлайн форматі. Учасниками студії були асистенти вчителів/вихователів закладів освіти Клішковецької, Топорівської та Недобоївської територіальних громад.

10:48 03.05.2023

Розпочалось друге коло чемпіонату області з футболу в першій лізі

Розпочалось друге коло чемпіонату області з футболу в першій лізі

В неділю 30 квітня розпочалось друге коло чемпіонату області з футболу в першій лізі. Наша команда ФК «Клішківці» свій перший поєдинок, після зимової перерви, проводила в селі Рокитне з однойменною командою.

11:19 01.05.2023

ОГОЛОШЕННЯ. ДОПОМОГА ВІД КАРІТАС.

ОГОЛОШЕННЯ. ДОПОМОГА ВІД КАРІТАС.

4 травня в с.Клішківці біля Центру економічного зростання для ВПО Клішковецької територіальної громади БФ «Карітас Чернівці» буде видавати гуманітарну допомогу (продуктові набори).

11:06 01.05.2023

Обласний     семінар-практикум для вчителів початкових класів  «Реалізація  змісту освітнього процесу  НУШ в умовах викликів сучасності»

Обласний     семінар-практикум для вчителів початкових класів «Реалізація  змісту освітнього процесу  НУШ в умовах викликів сучасності»

  28.04.2023  вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Клішковецької територіальної громади взяли участь у  онлайн семінарі-практикумі для  вчителів початкових класів  з проблеми  «Реалізація змісту освітнього процесу  НУШ в  умовах викликів  сучасності».

10:30 01.05.2023

ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ.

ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ.

28 квітня 2023 року у с.Перебиківці  Клішковецької територіальної громади відбулися громадські слухання щодо перейменування вулиці Миру  на вулицю  Дмитра Скрипея. Ініціатором слухань був житель села Андрій Лакомський, якого обрали головуючою слухань. На слуханнях були присутні  11 чоловік. Всі присутні добрими словами згадали Дмитра, який віддав своє життя за мир і спокій односельчан, всіх українців. Він був учасником АТО. Коли розпочалася війна 24 лютого 2022 року Дмитро один із перших пішов захищати Україну. І свій військовий обов"зок він виконав - до останнього захищав Батьківщину, суверенітет та незалежність України… Його слова «Кажи Перебиківським, щоб спали спокійно, ми тут оберігаємо ваш сон» залишилися у пам’яті кожного.

15:01 28.04.2023

Фінальний етап  Всеукраїнського юнацького фестивалю  «В об’єктиві натураліста – 2023»

Фінальний етап Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста – 2023»

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України провів фінальний етап Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста – 2023»  в дистанційному режимі.

16:56 26.04.2023

26 квітня - День пам"яті про Чорнобильську катастрофу

26 квітня - День пам"яті про Чорнобильську катастрофу

26 квітня 1986 р. о 1-23-47 за київським часом сталася найбільша техногенна аварія в історії людства – з різницею у дві секунди відбулись два вибухи на четвертому реакторі Чорнобильської АЕС, в результаті яких сумарна радіація ізотопів, викинутих в повітря, склала 50 мільйонів кюрі, що в 30-40 разів більше, ніж при вибуху бомби в Хіросімі у 1945 р.

12:10 26.04.2023

Тиждень духовності у закладах освіти та культури  Клішковецької територіальної громади

Тиждень духовності у закладах освіти та культури Клішковецької територіальної громади

Важливою передумовою відродження України є в першу чергу відродження її духовності. З метою підвищення якості виховного простору у закладах освіти та культури Клішковецької територіальної громади в дусі національно-патріотичного виховання на засадах християнських та загальнолюдських цінностей проведено Тиждень духовності. Тільки плідна співпраця може відродити і посіяти ідеї добра, любові та поваги до ближнього, допомоги потребуючому і всеперемагаючої віри.

15:05 25.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь