КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Атестація педагогічних працівників – джерело педагогічної майстерності

Атестація педагогічних працівників – джерело педагогічної майстерності

Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 №930 (зі змінами, внесеними наказами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту №1473 від 20.12.2011 та Міністерства освіти і науки №1135 від 08.08.2013), з метою активізації професійної діяльності педагогів та забезпечення підвищення ефективності освітнього процесу 3 квітня 2023 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму і соціального захисту населення Клішковецької сільської ради, яке проходило в спокійній, доброзичливій атмосфері. На розгляд членів комісії було представлено атестаційні листи 24 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Клішковецької територіальної громади.

17:13 06.04.2023

Відбулося пленарне засідання 24-ої сесії сільської ради VІІІ скликання

Відбулося пленарне засідання 24-ої сесії сільської ради VІІІ скликання

06 квітня 2023 року у залі засідання сільської ради відбулося пленарне засідання 24-ої сесії Клішковецької сільської ради VІІІ скликання під головуванням сільського голови Віктора ДРОНЯ. На сесії були присутні 15 депутат сільської ради, які  розглянули ряд питань.

16:26 06.04.2023

Народ, який сміятись вміє, ніхто не знищить, не розвіє!

Народ, який сміятись вміє, ніхто не знищить, не розвіє!

У Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» відбувся обласний фестиваль-конкурс читців-гумористів «Буковинські пересмішники» під гаслом: «Гумор як зброя: з усмішкою до Перемоги». У заході взяли участь 24 юних буковинських пересмішники з 14 територіальних громад області, серед них Пастушак  Матвій, учень 4 класу Клішковецького ОЗО ім. Л. Каденюка та Яковець Максим, учень 9 класу ОЗО «Шиловецький ЗЗСО І –ІІІ ст.».

15:30 06.04.2023

Онлайн-практикум «Реалізація корекційно-розвиткового складника у процесі навчання дітей з інтелектуальними труднощами»

Онлайн-практикум «Реалізація корекційно-розвиткового складника у процесі навчання дітей з інтелектуальними труднощами»

Педагогічні працівники закладів освіти  Клішковецької сільської ради з інклюзивним навчанням та працівники КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Клішковецької територіальної громади взяли участь у онлайн-практикумі «Реалізація корекційно-розвиткового складника у процесі навчання дітей з інтелектуальними труднощами», який був організований ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.

14:49 06.04.2023

ГОТУЄТЬСЯ ПЕРЕДПАСХАЛЬНА ПОЇЗДКА НА ПЕРЕДОВУ.

ГОТУЄТЬСЯ ПЕРЕДПАСХАЛЬНА ПОЇЗДКА НА ПЕРЕДОВУ.

ШАНОВНА ГРОМАДО! У вівторок о 10.00 буде відправлятися передпасхальна поїздка на передову  до наших хлопців. У понеділок у школі Леоніда Каденюка будуть оформлятися 120  «кошиків» з продуктами (паска, крашанки, копченості, хрін, домашня випічка, солодощі, яблука, мандарини, тощо), щоб наші захисники відчули свято Христового Воскресіння. Це є найбільша підтримка для них.

14:32 06.04.2023

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Клішковецької сільської ради під головуванням сільського голови Віктора Дроня

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Клішковецької сільської ради під головуванням сільського голови Віктора Дроня

Сьогодні 05.04.2023 року у залі засідань Клішковецької сільської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням Клішковецького сільського голови Віктора ДРОНЯ.

14:43 05.04.2023

ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

У селі Зелена Липа Клішковецької територіальної громади відбулися громадські слухання щодо перейменування вулиці Головної на вулицю Євгенія Басараби. Ініціатором слухань був батюшка місцевої церкви Геждеван Сергій Анатолійович. Головуючою на громадських слуханнях обрали Бучацьку Людмилу Михайлівну. На слуханнях були присутні 16 чоловік. Всі присутні згадували Євгенія, який в перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну без вагань встав на захист свого народу. Чесно і добросовісно відносився до поставлених завдань. Був нагороджений медаллю «За оборону Авдіївки».

10:59 03.04.2023

Талановиті патріоти України

Талановиті патріоти України

На базі Науково-дослідного інституту українознавства відбувся XVІ Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти. Метою Конкурсу є залучення учнівської молоді до пізнання України й українського світу через індивідуально-пошукові форми, розвиток інтелектуального потенціалу учнів на засадах українознавства.

15:45 30.03.2023

Всеукраїнський юнацький фестиваль «В об’єктиві натураліста»

Всеукраїнський юнацький фестиваль «В об’єктиві натураліста»

З метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо вирішення екологічних і природоохоронних проблем, комунальним закладом «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» проведено обласний заочний етап Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста».

14:47 30.03.2023

Вдосконалюємо навички написання  екологічних наукових проєктів

Вдосконалюємо навички написання екологічних наукових проєктів

На базі кафедри екології та біомоніторингу Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ ім. Ю. Федьковича відбувся майстер-клас з написання учнівських наукових робіт екологічного спрямування, який провела команда науковців кафедри: Федоряк Марія Михайлівна - завідувач кафедри, Москалик Галина Георгіївна - доцент кафедри, Легета Уляна Володимирівна - кандидат біологічних наук, доцент кафедри, за сприяння директора інституту Марченка М.М. та Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації.

14:37 30.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь