A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Звітний концерт Клішковецької музичної школи імені Василя Фокшука

Звітний концерт Клішковецької музичної школи імені Василя Фокшука

Справжнє свято мистецтва, музики та гармонії відбулося 31 травня 2023 року у Клішковецькій музичній школі імені Василя Фокшука. Звітний концерт  подарував  цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва, зустріч із талановитими музикантами та вокалістами – переможцями регіональних, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів виконавської майстерності.

11:55 01.06.2023

З Днем захисту дітей!

З Днем захисту дітей!

У перший літній день відзначаємо добре та радісне свято — Міжнародний день захисту дітей. Діти – наша головна цінність та майбутнє України. Ці маленькі люди потребують турботи, ласки, любові, уваги. Про це не треба забувати, ніколи! Ми зобов’язані зробити все від нас залежне, щоб малеча була здоровою, щасливою, а їхнє  майбутнє було мирним, спокійним, забезпеченим! Бажаю усім діткам нашої громади щасливого, безтурботного дитинства, ласки, добра, тепла та здоров’я! Нехай здійсняться усі ваші мрії!  

10:45 01.06.2023

Перемога у змаганнях обласної Гімназіади з кулькової стрільби

Перемога у змаганнях обласної Гімназіади з кулькової стрільби

25 травня 2023 року управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації), Чернівецьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, Чернівецьке ОКО ВГО «Козацтво Нової України» організували та провели змагання обласної Гімназіади з кулькової стрільби (пневматична гвинтівка) серед учнів закладів загальної середньої освіти, присвяченого пам’яті директора загальноосвітньої школи I - III ст. № 4 Чернівецької міської ради, полковника козацтва Тивоняка Івана Ярославовича.

18:01 31.05.2023

Зі святом Останнього дзвоника!

Зі святом Останнього дзвоника!

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Уже другий рік поспіль останній дзвоник проходить в умовах повномасштабного вторгнення. Збройні Сили України мужньо захищають суверенітет та цілісність нашої незалежної України. Кожен із наших захисників є батьком, сином, братом.  Вони  борються  за щасливе і мирне життя нашого підростаючого покоління, за те, щоб сьогодні  наші діти мали можливість спокійно відзначити свято останнього дзвоника.  Ми щирого дякуємо їм за все.

17:28 31.05.2023

Відзначено юну еліту Клішковецької громади

Відзначено юну еліту Клішковецької громади

В закладах освіти Клішковецької громади відбулися урочисті дійства, де відзначали досягнення найталановитішої молоді, яка здобула високі нагороди на Міжнародних, Всеукраїнських, обласних і територіальних етапах учнівських олімпіад, конкурсів та пошановували працю педагогів, які підготували переможців в галузях освіти і науки, творчості і спорту за 2022/2023 навчальний рік.

09:53 30.05.2023

Фінальний етап Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму

Фінальний етап Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму

24 – 26 травня 2023 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді провів фінальний етап Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (для вікової категорії від 12 до 15 років включно) в очному і дистанційному форматах. Відповідно до рішення компетентного журі нагороджено:

16:30 26.05.2023

Буковинський письменник, краєзнавець, дослідник Георгій БОТА презентував збірки оповідань "Долі з вогню, землі та любові"

Буковинський письменник, краєзнавець, дослідник Георгій БОТА презентував збірки оповідань "Долі з вогню, землі та любові"

25.05.2023 в ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І –ІІІ ст.» буковинський письменник, краєзнавець, дослідник Георгій БОТА презентував збірки оповідань "Долі з вогню, землі та любові".

17:38 25.05.2023

Виникла пожежа, пошкоджено 3 будинки: що відомо про збиття ворожого безпілотника над Буковиною

Виникла пожежа, пошкоджено 3 будинки: що відомо про збиття ворожого безпілотника над Буковиною

У ніч на 25 травня ворог атакував Україну ударними дронами іранського виробництва «Shahed-136/131». Пуски зафіксували з північного та південного напрямків. Сили ППО знищили усі 36 «шахедів», пише Медіа агентство АСС з посиланням на пресслужбу  Чернівецької ОВА.  Як повідомлялося раніше, над територією Чернівецької області сили ППО знищили ворожий безпілотник. О 04:18 в Дністровському районі Чернівецької області внаслідок падіння уламків БПЛА «Шахед-136» виникла пожежа в гаражі, пошкоджено 3 житлових будинки. Уламками пошкоджено дві лінії електропередач. Наразі відключено 140 абонентів у Дністровському районі.

09:46 25.05.2023

Відзначено юну інтелектуальну еліту краю!

Відзначено юну інтелектуальну еліту краю!

24 травня у Чернівцях, у приміщенні Інтерактивного освітнього простору "Музей Науки", відбулося урочисте дійство - "Молодіжний івент", на якому нагороджували призерів lV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів та пошановували працю педагогів, які підготували переможців, серед них ученицю 8-А класу ОЗО "Клішковецький ЗЗСО І-ІІІ ст." Мельник Катерину та вчителя української мови і літератури Войт Світлана Валеріївна. Бажаємо творчого натхнення й високих результатів! Вперед до нових перемог!

16:32 24.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь