A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійний проєкт «Я – Особлива Мама»

Благодійний проєкт «Я – Особлива Мама»

КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» успішно реалізували благодійний проєкт «Я – Особлива Мама», організувавши професійну фотосесію для матусь особливих дітей з нагоди Дня матері, яке відзначається у другу неділю травня.

11:46 15.05.2023

Профорієнтаційна робота зі старшокласниками

Профорієнтаційна робота зі старшокласниками

12 травня 2023 року на базі Клішковецького ОЗО ім. Л. Каденюка з метою проведення профорієнтаційної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ відбулась цікава пізнавальна зустріч із старшокласниками закладів загальної середньої освіти Клішковецької територіальної громади.

16:47 12.05.2023

У селі Зелена Липа освятили хрест "Героям УПА"

У селі Зелена Липа освятили хрест "Героям УПА"

Сьогодні 11 травня 2023 року у селі Зелена Липа Клішковецької територіальної громади, де у 1944 році відбувся бій воїнів УПА з військами НКВС, освятили хрест «Героям УПА». Ініціювала встановлення пам’ятного хреста громадська організація «Чернівецьке обласне товариство політв’язнів та репресованих».

17:52 11.05.2023

Визначено переможців обласного конкурсу  «Український вимір процесів європейської інтеграції»

Визначено переможців обласного конкурсу «Український вимір процесів європейської інтеграції»

11 травня, відбулася підсумкова науково-дослідницька конференція вже традиційного для Буковини обласного конкурсу учнівських творів-есе «Український вимір процесів європейської інтеграції». Захід проходив у онлайн-форматі в рамках Декади громадянської освіти.

13:50 11.05.2023

Відбувалась зустріч з представники незалежної організації Handicap Іnternational

Відбувалась зустріч з представники незалежної організації Handicap Іnternational

10 травня 2023 року в приміщенні залу засідань Клішковецької сільської ради  за ініціативи відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму і соціального захисту населення, представники незалежної організації Handicap Іnternational, метою якої є допомога людям з обмеженими можливостями і соціально незахищеними верствами населення в умовах бідності, соціального відторгнення, конфліктів і стихійних лих, організували та провели  освітні сесії  з проблеми: "Захист дітей" та "Гендерно зумовлене насильство" для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти нашої громади. Сьогоднішній захід з обговорення проблем порушення прав людини, зокрема ґендерного паритету під час воєнних дій на території України – свідчить про готовність гуртувати освітянську спільноту задля вирішення спільних начальних проблем.

16:52 10.05.2023

Готується чергова гуманітарна допомога на передову.

Готується чергова гуманітарна допомога на передову.

Шановні мешканці Клішковецької  територіальної громади! Готується чергова гуманітарна допомога на передову. 16 травня  від Клішковецького опорного закладу освіти імені Леоніда Каденюка буде відправлятися БУС з гуманітарною допомогою до хлопців з нашої громади у напрямку  Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Харківської областей, а саме населені пункти: Павлоград, Покровськ, Брушківка, Краматорськ, Слов»янськ, Ізюм.

12:08 10.05.2023

Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс "Скарби України"

Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс "Скарби України"

У Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання "Юність Буковини" відбувся Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс "Скарби України", в якому взяли участь учасники зразкового аматорського хореографічного колективу «TOP-DANCE» (керівник Галина Кушнір) Центру культури, дозвілля, туризму та спорту Клішковецької сільської ради.

11:19 10.05.2023

Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс  "Україна єднає. UA UNITED"

Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс "Україна єднає. UA UNITED"

У Чернівцях пройшов Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс "Україна єднає. UA UNITED", у якому взяли участь учасники зразкового аматорського хореографічного колективу «TOP-DANCE» (керівник Галина Кушнір) Центру культури, дозвілля, туризму та спорту Клішковецької сільської ради.

10:10 10.05.2023

У селі Перебиківці Дністровського району Чернівецької області перейменовано вулицю Миру на вулицю ДМИТРА СКРИПЕЯ

У селі Перебиківці Дністровського району Чернівецької області перейменовано вулицю Миру на вулицю ДМИТРА СКРИПЕЯ

У селі Перебиківці Дністровського району Чернівецької області перейменовано вулицю Миру на вулицю ДМИТРА СКРИПЕЯ. Таке рішення прийняла 25-а сесія Клішковецької сільської ради УІІІ скликання 08.05.2023 року.

12:11 09.05.2023

У селі Зелена Липа Клішковецької територіальної громади буде встановлено пам’ятний хрест «Героям УПА»

У селі Зелена Липа Клішковецької територіальної громади буде встановлено пам’ятний хрест «Героям УПА»

У селі Зелена Липа Клішковецької територіальної громади буде встановлено пам’ятний хрест «Героям УПА», з метою збереження національної пам’яті та належного відзначення і вшанування пам’яті загиблих воїнів УПА, а також всіх членів їхніх родин, які були виселені до Сибіру. Таке рішення прийняв виконавчий комітет Клішковецької сільської ради 05.05.2023 року. Ініціювала встановлення пам’ятного хреста громадська організація «Чернівецьке обласне товариство політв’язнів та репресованих».

12:04 09.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь