A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з перемогою рій "Вільні! Нескорені!" Клішковецького ОЗО ім.Л.Каденюка

Вітаємо з перемогою рій "Вільні! Нескорені!" Клішковецького ОЗО ім.Л.Каденюка

Джура – молодий вихованець, зброєносець і помічник козака. Інститут джур був дуже поширений і авторитетний, бо існував протягом усієї історії козацтва. Стати джурою міг не кожен, а лише той, хто годився до козацької служби, пройшовши певні випробовування – як фізичні, так і моральні. Причому духовна загартованість передувала фізичній, якої набували упродовж кількох років.

11:17 21.06.2023

ВІДБУЛОСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 26-ОЇ СЕСІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 26-ОЇ СЕСІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

20 червня 2023 року у залі засідання сільської ради відбулося пленарне засідання 26-ої сесії Клішковецької сільської ради VІІІ скликання під головуванням сільського голови Віктора ДРОНЯ. Пленарному засіданню передувала робота постійних комісій сільської ради, на яких детально були опрацьовані ряд питань порядку денного. На сесії були присутні 13 депутат сільської ради, які  прийняли 21 рішення.

17:38 20.06.2023

ЗВІТ ДИРЕКТОРА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ  ПЕРЕД ГРОМАДСЬКІСТЮ – 2023

ЗВІТ ДИРЕКТОРА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПЕРЕД ГРОМАДСЬКІСТЮ – 2023

Традиційно щороку у  червні в закладах освіти  Клішковецької територіальної громади проходять звіти керівників  перед громадськістю, відповідно до статті 30 Закону України «Про освіту», статей 27, 38 Закону України «Про повну загальну середню освіту», наказів  Міністерства освіти і науки України від 28. 01. 2005 № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійних навчальних закладів», від 23. 03. 2005 № 178 «Про затвердження  Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю», з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного та громадського контролю за прозорістю прийняття і виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності в закладі освіти.  

12:00 19.06.2023

Простій у воєнний час: підстави, оформлення, оплата

Простій у воєнний час: підстави, оформлення, оплата

Південно - Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці інформує: Відповідно до вимог статті 34 Кодексу законів про працю України (далі - КЗпП України), простій - це зупинення роботи, викликане відсутністю організаційних або технічних умов, необхідних для виконання роботи, невідворотною силою або іншими обставинами.

11:58 19.06.2023

Гра «Джура» гартує молоде покоління патріотів  Клішковецької громади

Гра «Джура» гартує молоде покоління патріотів Клішковецької громади

З 16.06. по 18.06.2023 року у Чернівцях відбувалися фінальні змагання обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (старша вікова група) під гаслом «Душу – Богові! Життя – Україні! Честь – собі!».

11:19 19.06.2023

Лауреати Всеукраїнського двотурового вокального конкурсу “Твори, перероджені у піснях 2023”!

Лауреати Всеукраїнського двотурового вокального конкурсу “Твори, перероджені у піснях 2023”!

Відбувся Всеукраїнський двотуровий вокальний конкурс “Твори, перероджені у піснях 2023”, спрямований на відродження й збереження розвитку національної культури, формування високих морально-етичних і духовних якостей підростаючого покоління, активної життєвої позиції різноманітними засобами мистецтва.        

14:42 16.06.2023

HIAS Ukraine надає психологічну підтримку

HIAS Ukraine надає психологічну підтримку

13 червня працівники КУ «Центр культури, дозвілля, туризму та спорту» спільно з HIAS Ukraine  провели заняття з психо-соціальної підтримки для вихованців гуртка з образотворчого мистецтва. Під час заняття присутні вчилися основам бісероплетіння та створювали власний нескладний, але оригінальний виріб. Освоїти цю техніку нескладно, адже це чудовий спосіб не тільки розвинути фантазію, але й сформувати у дитини посидючість і бажання завжди досягати поставленої мети.

15:07 14.06.2023

Тренінг з психосоціальної підтримки

Тренінг з психосоціальної підтримки

06 червня 2023 рокувідбувся тренінг з психосоціальної підтримки для членів сімей Клішковецької територіальної громади, які перебувають у складних життєвих обставинах.

16:08 06.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь