A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зі святом Останнього дзвоника!

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Уже другий рік поспіль останній дзвоник проходить в умовах повномасштабного вторгнення. Збройні Сили України мужньо захищають суверенітет та цілісність нашої незалежної України. Кожен із наших захисників є батьком, сином, братом.  Вони  борються  за щасливе і мирне життя нашого підростаючого покоління, за те, щоб сьогодні  наші діти мали можливість спокійно відзначити свято останнього дзвоника.  Ми щирого дякуємо їм за все.

17:28 31.05.2023

Відзначено юну еліту Клішковецької громади

В закладах освіти Клішковецької громади відбулися урочисті дійства, де відзначали досягнення найталановитішої молоді, яка здобула високі нагороди на Міжнародних, Всеукраїнських, обласних і територіальних етапах учнівських олімпіад, конкурсів та пошановували працю педагогів, які підготували переможців в галузях освіти і науки, творчості і спорту за 2022/2023 навчальний рік.

09:53 30.05.2023

Фінальний етап Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму

24 – 26 травня 2023 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді провів фінальний етап Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (для вікової категорії від 12 до 15 років включно) в очному і дистанційному форматах. Відповідно до рішення компетентного журі нагороджено:

16:30 26.05.2023

Буковинський письменник, краєзнавець, дослідник Георгій БОТА презентував збірки оповідань "Долі з вогню, землі та любові"

25.05.2023 в ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І –ІІІ ст.» буковинський письменник, краєзнавець, дослідник Георгій БОТА презентував збірки оповідань "Долі з вогню, землі та любові".

17:38 25.05.2023

Виникла пожежа, пошкоджено 3 будинки: що відомо про збиття ворожого безпілотника над Буковиною

У ніч на 25 травня ворог атакував Україну ударними дронами іранського виробництва «Shahed-136/131». Пуски зафіксували з північного та південного напрямків. Сили ППО знищили усі 36 «шахедів», пише Медіа агентство АСС з посиланням на пресслужбу  Чернівецької ОВА.  Як повідомлялося раніше, над територією Чернівецької області сили ППО знищили ворожий безпілотник. О 04:18 в Дністровському районі Чернівецької області внаслідок падіння уламків БПЛА «Шахед-136» виникла пожежа в гаражі, пошкоджено 3 житлових будинки. Уламками пошкоджено дві лінії електропередач. Наразі відключено 140 абонентів у Дністровському районі.

09:46 25.05.2023

Відзначено юну інтелектуальну еліту краю!

24 травня у Чернівцях, у приміщенні Інтерактивного освітнього простору "Музей Науки", відбулося урочисте дійство - "Молодіжний івент", на якому нагороджували призерів lV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів та пошановували працю педагогів, які підготували переможців, серед них ученицю 8-А класу ОЗО "Клішковецький ЗЗСО І-ІІІ ст." Мельник Катерину та вчителя української мови і літератури Войт Світлана Валеріївна. Бажаємо творчого натхнення й високих результатів! Вперед до нових перемог!

16:32 24.05.2023

Поліцейський офіцер громади завітав до садочка.

Поліцейський офіцер Клішковецької територіальної громади НАГАВИЧКА ЮРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ завітав до Клішковецького садочка, де в ігровій формі розповів діткам про правила дорожнього руху та безпеки на дорозі

12:55 23.05.2023

Відбулися змагання зі стрільби з пневматичної зброї

          З метою активізації навчально-тренувальної виховної роботи в закладах загальної середньої освіти, збереження традицій українського державництва, підготовки допризивної молоді до захисту України, оволодіння навичками поводження та стрільби зі стрілецької зброї 22 травня на базі Клішковецького ОЗО ім. Л. Каденюка відбулися змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед учнівської молоді Клішковецької територіальної громади.

12:54 23.05.2023

Вітаємо нашого ГЕРОЯ АНАТОЛІЯ ДОБРИНЮКА!

Жителя села Санківці Клішковецької територіальної громади Анатолія ДОБРИНЮКА, бійця 4-ої бригади швидкого реагування «Рубіж» національної гвардії України батальону «Свобода» нагороджено Медаллю "За сталеву звитягу. Фортеця Бахмут".

11:29 23.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь