A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Громада попрощалася з Воїном-Героєм КИРИЛЕНКОМ МАКСИМОМ ВОЛОДИМИРОВИЧЕМ

Громада попрощалася з Воїном-Героєм КИРИЛЕНКОМ МАКСИМОМ ВОЛОДИМИРОВИЧЕМ

03 березня 2024 року Клішковецька громада попрощалася з своїм ГЕРОЄМ, який поклав життя за свободу та незалежність України. МАКСИМ ВОЛОДИМИРОВИЧ КИРИЛЕНКО народився 24 травня 1979 року в місті Пологи Запорізької області. Там здобув середню освіту. Вищу освіту отримав у Запорізькому національному технічному університеті. Далі служба у рядах  Збройних Сил України. По закінченню служби працював  у торгівельних фірмах на посадах менеджера і супервайзера. Потім став підприємцем  і відкрив свій онлайн-магазин. У 2004  році створив сім’ю з Тамілою Валеріївною. В 2007 році у них народилася чудова донечка Єлизавета.

19:48 03.03.2024

Громада зустріла тіло воїна - Героя КИРИЛЕНКА МАКСИМА

Громада зустріла тіло воїна - Героя КИРИЛЕНКА МАКСИМА

1 березня 2024 року жителі Клішковецької громади зустріли тіло Воїна-Героя КИРИЛЕНКА МАКСИМА ВОЛОДИМИРОВИЧА, який пів року вважався безвісно зниклим. Максим був переселенцем з Запорізької області, з окупованої території. Коли розпочалася війна 24 лютого 2022 року він вивіз сім»ю у село Клішківці до родичів, а сам разом з молодшим братом вступив до лав Збройних Сил України, щоб захищати Україну та своє рідне Запоріжжя. З серпня 2023 року не виходив на зв’язок. Рідні до останнього сподівались, що живий. На жаль, дива не сталося. Тільки зараз, після тривалих пошуків, тіло Максима вдалося встановити за даними ДНК-експертизи та рідні отримали змогу поховати Героя.

16:01 01.03.2024

ЗУСТРІЧАЄМО ГЕРОЯ

ЗУСТРІЧАЄМО ГЕРОЯ

Шановна громадо! Сьогодні, 01 березня 2024 року у село Клішківці назавжди повертається наш Герой КИРИЛЕНКО МАКСИМ ВОЛОДИМИРОВИЧ (переселенець із Запорізької області, зареєстрований, як зниклий безвісно), який мужньо загинув 05.08.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине – Вербове Запорізької області.

09:43 01.03.2024

І ЗНОВУ ТРАГІЧНЕ СПОВІЩЕННЯ З ФРОНТУ

І ЗНОВУ ТРАГІЧНЕ СПОВІЩЕННЯ З ФРОНТУ

05.08.2023 року загинув КИРИЛЕНКО МАКСИМ ВОЛОДИМИРОВИЧ, 24.05.1979 р.н., житель села Клішківці (переселенець із Запорізької області), головний сержант 2 механізованого взводу 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону (В/ч А4722) під час виконання бойових завдань в районі населеного пункту Роботине – Вербове Запорізької області. Був зареєстрований як зниклий безвісно.

09:34 01.03.2024

Вкотре нагадуємо! Вогняна стихія поглинає на своєму шляху все живе!

Вкотре нагадуємо! Вогняна стихія поглинає на своєму шляху все живе!

Щороку із настанням весняного періоду починається сезон паління залишків опалого листя, сухої трави та інших рослинних решток. Люди, які палять суху траву, завжди переконані, що цим вони покращують врожайність. Це твердження – міф. Земляний родючий покрив, на якому спалюють траву, відновлюється лише через 5-6 років. Як бачимо на практиці, такі діяння призводять до великої біди та завдають шкоди довкіллю, здоров’ю людини.

13:00 29.02.2024

ГОТУЄТЕСЯ  здавати НМТ – НЕ ЗАБУДЬТЕ вчасно оформити ID-картку

ГОТУЄТЕСЯ  здавати НМТ – НЕ ЗАБУДЬТЕ вчасно оформити ID-картку

Звертаємо увагу випускників навчальних закладів та осіб, які планують здавати Національний мультипредметний тест, що цьогорічну сесію НМТ заплановано на 14 травня – 25 червня (основна), додаткова 11–19 липня.

12:25 29.02.2024

ОБІГНАТИ СВОЮ ТІНЬ

ОБІГНАТИ СВОЮ ТІНЬ

28 лютого у Національному музеї Тараса Шевченка відкривається персональна ювілейна виставка робіт нашого земляка Філіппа Чорноброва під назвою «Обігнати свою тінь», яка буде працювати до 17 березня. Відкриття о 18.00 за адресою: місто Київ, бульвар Тараса Шевченка, 12.

12:10 26.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь