A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася чергова поїздка з Клішковецької громади до хлопців на передову ✔️

Наші волонтери були у захисників з нашої громади у Запорізькій, Донецькій, Харківській області. Щиро дякували хлопці за домашні страви жителям Поляни(сім'я Стрільчуків) та сім'ї Скутельника Василя, за домашній хліб та випічку - Бердник Любові, Шовган Зінаїді, Грушко Ніні, Ткач Галині, за тушонку - Мельнику Юрію, продуктові набори та спальні мішки й каремати - Цибуляку Ігорю, за солодощі та павербанки - сім'ї Палагнюк Ніни, за генератор - Гановській Галині, за ліки - Крістіна Власенко, Вікторія Літманз та БО "МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "РУХ ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ, за полуницю - Роману Галичанському з Млинків, крупи та консерви - Дячуку Віктору з Недобоївців.  Шкарпетки, засоби від комарів, будівельні інструменти, газові балони та багато іншого було придбано завдяки фінансовій підтримці Солом'яного Віктора, Чебана Миколи, Чинківського Василя, Жижина Євгена, Сидоренка Олександра, Бобика Ігоря, Геждевана Сергія.  Постійно надають фінансову підтримку з-за кордону Ткач Наталія, Козак Марія, Бобик Анатолій.  Бус для поїздки вкотре надав Галичанський Роман. 

13:41 27.06.2023

Інспектори Держпраці відновлюють контроль за дотриманням прав працівників

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну Уряд ухвалив рішення про припинення на період воєнного стану перевірок бізнесу, зокрема, з питань законодавства про працю та безпеку  праці. 

10:44 26.06.2023

Грантовий конкурс для підтримки бізнесу Клішковецької громади від рограми PEARL

PEARL (Пілотний проєкт для раннього відновлення та добробуту) — це 6-місячна програма з бюджетом у розмірі майже 600 тис. дол. США, що виконується та фінансується міжнародною організацією Global Communities (Глобал Ком’юнітіз) в Україні. 

09:45 23.06.2023

Учасники проєкту “Сталий і рівний доступ до якісної освіти: проєктне навчання для компенсації освітніх втрат у сільських школах”

    З   16 по 20 червня 2023 року за ініціативи  благодійної організація «Центр освітніх ініціатив» та за підтримки Фінського фонду місцевого співробітництва у Львові проходив семінар-тренінг “Сталий і рівний доступ до якісної освіти:  проєктне навчання для компенсації освітніх втрат у сільських школах”, метою створення можливостей для надолуження освітніх втрат, зумовлених пандемією та війною, підготовки школи до реалізації концепції «Нової української школи» в базовій школі, застосування проєктного міжпредметного підходу у навчанні та розвитку суспільно-громадянських та природничо-математичних компетентностей здобувачів освіти. До участі в тренінгах було запрошено 20 команд навчальних закладів з усієї України, серед них педагоги ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І –ІІІ ст.» Лілія Павлюк, Олена Мусурівська, Людмила Бучача, Віталіна Ковтюк, єдині представники Чернівецької області.

09:45 23.06.2023

Роботодавці отримають 1,5 млн грн. за працевлаштування переселенців

З початку 2023 року 50 роботодавців Чернівецької області скористалися можливістю отримати компенсацію за працевлаштування 132 внутрішньо переміщених осіб. Загалом компенсація складає понад 1,5 млн.грн.

09:00 23.06.2023

Вітаємо переможців фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя»

Підведені підсумки III Міжнародного (IX Всеукраїнського, XIX Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя», присвяченого Лесі Українці, що проходив уже третій рік поспіль у форматі «онлайн». Феноменальна жінка Лариса Косач-Квітка (Леся Українка) стала взірцем незламності й мужності, титанічної роботи над собою й неперевершеного прикладу подвижництва митця у просвітницькій діяльності заради свого народу й України, саме вона дала світові нетлінний ідеал високої духовності й стійкості перед тяжкими випробуваннями.

12:00 21.06.2023

Перемога футболістів ФК Клішківці!

11червня 2023 року відбулася гра між командами ФК Клішківці та ФК Грозинці. За результатами гри перемогу здобула ФК Клішківці з рахунком 1:0.

11:30 21.06.2023

Вітаємо з перемогою рій "Вільні! Нескорені!" Клішковецького ОЗО ім.Л.Каденюка

Джура – молодий вихованець, зброєносець і помічник козака. Інститут джур був дуже поширений і авторитетний, бо існував протягом усієї історії козацтва. Стати джурою міг не кожен, а лише той, хто годився до козацької служби, пройшовши певні випробовування – як фізичні, так і моральні. Причому духовна загартованість передувала фізичній, якої набували упродовж кількох років.

11:17 21.06.2023

ВІДБУЛОСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 26-ОЇ СЕСІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

20 червня 2023 року у залі засідання сільської ради відбулося пленарне засідання 26-ої сесії Клішковецької сільської ради VІІІ скликання під головуванням сільського голови Віктора ДРОНЯ. Пленарному засіданню передувала робота постійних комісій сільської ради, на яких детально були опрацьовані ряд питань порядку денного. На сесії були присутні 13 депутат сільської ради, які  прийняли 21 рішення.

17:38 20.06.2023

ЗВІТ ДИРЕКТОРА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПЕРЕД ГРОМАДСЬКІСТЮ – 2023

Традиційно щороку у  червні в закладах освіти  Клішковецької територіальної громади проходять звіти керівників  перед громадськістю, відповідно до статті 30 Закону України «Про освіту», статей 27, 38 Закону України «Про повну загальну середню освіту», наказів  Міністерства освіти і науки України від 28. 01. 2005 № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійних навчальних закладів», від 23. 03. 2005 № 178 «Про затвердження  Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю», з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного та громадського контролю за прозорістю прийняття і виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності в закладі освіти.  

12:00 19.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь