A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

На Буковині засудили водія, за участю якого в аварії загинула сім'я військового

На Буковині засудили водія, за участю якого в аварії загинула сім'я військового

У Чернівецькій області засудили 80-річного уродженця Львівщини, за участю якого в аварії загинув військовий, його дружина та двоє дітей. Суд призначив йому вісім років позбавлення волі з позбавленням права керуванням авто на три роки.

13:52 17.07.2023

Відбулося пленарне засідання 27-ої сесії сільської ради УІІІ скликання

Відбулося пленарне засідання 27-ої сесії сільської ради УІІІ скликання

11  липня 2023 року у залі засідання сільської ради відбулося пленарне засідання 27-ої сесії Клішковецької сільської ради VІІІ скликання під головуванням сільського голови Віктора ДРОНЯ. Пленарному засіданню передувала робота постійних комісій сільської ради, на яких детально були опрацьовані ряд питань порядку денного. На сесії були присутні 18 депутатів сільської ради, які  прийняли 8 рішення.

16:07 11.07.2023

Відкрито збір коштів на авто

Відкрито збір коштів на авто

Шановні мешканці Клішковецької територіальної громади! Відкрито збір коштів на авто для мешканця села Малинці Клішковецької громади ЧЕБОТАРЯ Івана Борисовича, який воює на передовій - на Запорізькому напрямку (33 бригада, 1 батальйон).

14:42 10.07.2023

Благодійна акція «З любов’ю та турботою про дітей»

Благодійна акція «З любов’ю та турботою про дітей»

Благодійний фонд «Синьо-Жовтий хрест» міста Кельн  за підтримки міста Дюссельдорф та  ГО Чернівецької бізнес групи CBG в рамках проєкту організували благодійну акцію «З любов’ю та турботою про дітей».

17:33 07.07.2023

Готується чергова поїздка з допомогою для військових

Готується чергова поїздка з допомогою для військових

Шановні мешканці Клішковецької територіальної громади!!! 13.07.2023 р. від Клішковецького опорного закладу освіти імені Леоніда Каденюка відправлятиметься чергова допомога хлопцям на передову. Будуть їхати на Запорізьку, Херсонську та Донецьку області. Потрібні кошти на придбання необхідних речей для підрозділів, у яких проходять службу хлопці з нашої громади, а також: - вода, кава, чай, - сигарети, - продукти харчування тривалого зберігання, мівіна, тушонки - овочі та фрукти, - цукерки, - домашня випічка, - засоби від комарів та кліщів, - вологі серветки, - засоби гігієни, - газові балончики, - матеріали для будівництва бліндажів (цвяхи 50, 80, 100, скоби, плівка, тенти, шуруповерти, круги до болгарки, сверла по металу), набори ключів - шкарпетки, труси, футболки. Збір всього необхідного проводиться в спортзалі Клішковецький ОЗО ім. Леоніда Каденюка . Збір коштів проводять: Непийвода Віктор, тел. 0502305617,

14:14 07.07.2023

Відкрито Збір

Відкрито Збір

Шановні мешканці Клішковецької громади! ВІДКРИТО ЗБІР на військову амуніцію для клішківчанина Євгена НЕПИЙВОДИ та спецгрупи штурмовиків. Кошти можна перераховувати на картку Ощадбанку: 5167803228178153

14:12 07.07.2023

ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В ПЕРІОД ЗБИРАННЯ ВРОЖАЮ!

ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В ПЕРІОД ЗБИРАННЯ ВРОЖАЮ!

Дністровський районний відділ ГУ ДСНС у Чернівецькій області застерігає аграріїв бути обачними та обережними під час зернозбиральної кампанії, оскільки збереження врожаю залежить від належного дотримання усіх протипожежних правил та норм.

09:56 07.07.2023

З Днем Національної поліції України!

З Днем Національної поліції України!

Доблесних українських поліцейських вітаємо з професійним святом. Дякуємо, що стоїте на сторожі правопорядку та рятуєте українців, часом ціною власного життя. Завдяки вашій сміливості, ми почуваємося у безпеці. Бажаємо щоб хоробрість, чесність і чуйність звеличували вас в очах цивільних і викликали довіру! Залишайтеся гідними представниками своєї доблесної професії!

10:09 04.07.2023

Проект «MRIYA» – синергія Кіберполіції України та волонтерів у протидії російським окупантам у медіа-просторі

Проект «MRIYA» – синергія Кіберполіції України та волонтерів у протидії російським окупантам у медіа-просторі

Кiберполiцiя України, спiльно з волонтерами та небайдужими громадянами перетворила проєкт «МРIЯ» у сильну iнiцiативу протидiї росiйським окупантам в медiа-просторi. Найбiльша сила нашої спiльноти — це нашi пiдписники та громадяни України завдяки Вам, ми успiшно блокуємо та протидiємо росiйськiй агресiї в Iнтернетi.

10:22 30.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь