A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Храмовим святом, малинчани!

З Храмовим святом, малинчани!

Шановні жителі села Малинці!Прийміть щирі вітання із величним церковним святом – Днем пам’яті апостола Іоана Богослова та храмом села! Живемо у час війни, що болючою раною ятриться на нашій землі та в душі кожного українця. Тому в день престольного празника згадаймо воїнів, які боронять країну від окупантів. Продовжуємо підтримувати наших захисників і захисниць, працюймо для того, щоб вони якнайшвидше повернулися у свої домівки.

14:52 09.10.2023

Наші освітяни взяли участь у ХХХІ щорічній конференції ВГУ «Волинь 2023»

Наші освітяни взяли участь у ХХХІ щорічній конференції ВГУ «Волинь 2023»

Наші освітяни ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Надія Боднар, Людмила Музика і Світлана Войт взяли участь у ХХХІ щорічній конференції ВГУ «Волинь 2023», яка відбулася 02-06 жовтня 2023 року. Тема конференції: «Стратегія проведення реформи системи освіти України в умовах воєнного стану та входження у європейський освітній простір». Конференція об'єднала 92 учасників з 16 областей України, які мали можливість познайомитися з роботою кращих закладів освіти Волині, закладів позашкілля, інституту післядипломної освіти міста Луцька; доторкнулися до історії, відвідавши замок Люберта, урочище Вовчка, музей Лесі Українки , урочище Нечимне.

14:20 09.10.2023

Зустріч учнів із захисниками України.

Зустріч учнів із захисниками України.

Жовтень - місяць, коли українці вшановують захисників та захисниць країни, які вже десятий рік дають відсіч російській агресії. В Україні триває повномасштабна війна, і вшанувати подвиг військових зараз особливо важливо. Тільки завдяки їм наша Батьківщина зберігає свою незалежність.

13:54 09.10.2023

Войт Світлані Валеріївні вручено Подяку Міністерства освіти та науки України

Войт Світлані Валеріївні вручено Подяку Міністерства освіти та науки України

Клішковецька громада щиро вітає ВОЙТ Світлану Валеріївну, вчителя української мови та літератури ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І-ІІІ ступеня», з отриманням Подяки Міністерства освіти та науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді.

13:40 05.10.2023

На Буковині триває інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!»

На Буковині триває інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!»

В рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!» впродовж вересня фахівці Чернівецької обласної служби зайнятості провели для внутрішньо переміщених осіб 93 інформаційно-консультаційні заходи.

11:26 04.10.2023

Інформація для осіб похилого віку

Інформація для осіб похилого віку

З приводу святкування Міжнародного дня людей похилого віку, відділ соціального захисту населення Клішковецької сільської ради підготував інформацію щодо основних допомог для осіб похилого віку. 

15:31 02.10.2023

ГОТУЄТЬСЯ ЧЕРГОВА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА НА ПЕРЕДОВУ

ГОТУЄТЬСЯ ЧЕРГОВА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА НА ПЕРЕДОВУ

Шановні мешканці Клішковецької громади, проводиться збір ЧЕРГОВОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ, яка у середу 04 ЖОВТНЯ буде  відправлятися на передову до хлопців нашої громади у напрямку  Донецької, Дніпропетровської областей – міста: Павлоград, Покровськ, Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Слов'янськ, Лиман.

10:28 29.09.2023

ЗБІР ЗАВЕРШЕНО!

ЗБІР ЗАВЕРШЕНО!

Максим МУЗИКА та його рідні  висловлюють невимовну вдячність усім небайдужим, хто допоміг зібрати кошти на тепловізор! Спільними зусиллями в найкоротший термін (одна доба) було зібрано необхідну суму.

17:16 28.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь