A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч учнів із захисниками України.

Жовтень - місяць, коли українці вшановують захисників та захисниць країни, які вже десятий рік дають відсіч російській агресії. В Україні триває повномасштабна війна, і вшанувати подвиг військових зараз особливо важливо. Тільки завдяки їм наша Батьківщина зберігає свою незалежність.

13:54 09.10.2023

Войт Світлані Валеріївні вручено Подяку Міністерства освіти та науки України

Клішковецька громада щиро вітає ВОЙТ Світлану Валеріївну, вчителя української мови та літератури ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І-ІІІ ступеня», з отриманням Подяки Міністерства освіти та науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді.

13:40 05.10.2023

На Буковині триває інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!»

В рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!» впродовж вересня фахівці Чернівецької обласної служби зайнятості провели для внутрішньо переміщених осіб 93 інформаційно-консультаційні заходи.

11:26 04.10.2023

Інформація для осіб похилого віку

З приводу святкування Міжнародного дня людей похилого віку, відділ соціального захисту населення Клішковецької сільської ради підготував інформацію щодо основних допомог для осіб похилого віку. 

15:31 02.10.2023

ГОТУЄТЬСЯ ЧЕРГОВА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА НА ПЕРЕДОВУ

Шановні мешканці Клішковецької громади, проводиться збір ЧЕРГОВОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ, яка у середу 04 ЖОВТНЯ буде  відправлятися на передову до хлопців нашої громади у напрямку  Донецької, Дніпропетровської областей – міста: Павлоград, Покровськ, Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Слов'янськ, Лиман.

10:28 29.09.2023

ЗБІР ЗАВЕРШЕНО!

Максим МУЗИКА та його рідні  висловлюють невимовну вдячність усім небайдужим, хто допоміг зібрати кошти на тепловізор! Спільними зусиллями в найкоротший термін (одна доба) було зібрано необхідну суму.

17:16 28.09.2023

УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ

У Клішковецькій громаді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти в приміщенні ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів». Директор закладу Надія БОДНАР, яка в цьому році була нагороджена нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський», гостинно зустрічала колег.

17:00 28.09.2023

Відкрито збір  коштів на тепловізор для МУЗИКИ МАКСИМА

Шановні мешканці Клішковецької територіальної громади! Відкрито збір  коштів на тепловізор для МУЗИКИ МАКСИМА, старшого стрільця-оператора окремого стрілецького батальйону,  який в даний час перебуває на передовій.

13:03 27.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь