A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

До дітей – з подарунками.

До дітей – з подарунками.

         У Клішковецькій громаді проживає понад 2000 дітей віком від 0 до 18 років. Суворі реалії сьогодення ставлять у пріоритеті турботу про тих, які не в силі створити собі свято, не в силі надати навіть собі допомогу та потребують турботи і піклування з боку дорослих. Напередодні та у період Новорічно – Різдвяних свят відділ «Служба у справах дітей» Клішковецької ТГ звернувся до небайдужих меценатів громади, щоби організувати подарунки для статусних та потребуючих дітей. Відгукнувся господар серії магазинів «Добре»  Іван Сорочан та керівництво маркету «Тано», що у Клішківцях. Працівниками магазинів було складено продуктові пакети (а їх всього 12) зі смаколиками і солодощами та щиро вручено дітям, створивши святковий настрій. Також були запрошені статусні діти громади у відділ «Служба у справах дітей» для вручення подарунків від  Служби у справах дітей Чернівецької обласної військової адміністрації. Діти отримали теплі  пледи та термокружки ( всього 10 комплектів). Приємно було спостерігати, як радісно і задоволено світилися очі дітей, що чекали свята.

09:26 03.01.2024

З прийдешнім Новим 2024 роком!

З прийдешнім Новим 2024 роком!

Шановна громадо! Вітаю всіх з прийдешнім Новим 2024 роком! Нехай у Новому році виконається головне бажання мільйона українців – мирне небо без ракет, світло і тепло в кожну оселю, українських дітей без сліз на очах, щасливих батьків, які дочекалися синів та дочок з фронту, тихі ночі без звуків сирен та вибухів, перемогу України та довгоочікуваний мир. Нехай 12 місяців Нового року дивують лише приємними новинами, а він буде роком здійснення бажань і втілення в життя всіх планів! Хай у ваших домівках панують любов, мир, затишок, повага та взаєморозуміння! Нехай всі сім'ї возз'єднаються, а Україна процвітає! Висловлюю всім щиру подяку за розуміння та співпрацю, за участь у волонтерському русі громади, а нашим захисникам за мужність! Слава Україні! Слава ЗСУ! Щасливого Нового року! Сільський голова Віктор ДРОНЬ

11:19 31.12.2023

Сьогодні рік, як загинув захищаючи Україну, наш земляк Олег Ніврянський

Сьогодні рік, як загинув захищаючи Україну, наш земляк Олег Ніврянський

Сьогодні рік, як загинув захищаючи Україну, наш земляк Олег Ніврянський із села Шилівці, отримавши смертельне поранення не сумісне з життям. Жителі Клішковецької громади завжди пам’ятатимуть свого Героя, який віддав за незалежність нашої Держави та мирне майбутнє найдорожче – своє життя.

09:11 30.12.2023

Минув рік, як загинули Євгеній Басараба та Роман Хомандяк. Пам"ятаємо і сумуємо разом з рідними.

Минув рік, як загинули Євгеній Басараба та Роман Хомандяк. Пам"ятаємо і сумуємо разом з рідними.

 Минув рік, з того часу як загинули в боях за Україну від рук російського окупанта наші земляки – Євгеній Басараба  із села Зелена Липа та Роман Хомандяк і села Клішківці. Жителі Клішковецької громади завжди пам’ятатимуть своїх Героїв, які віддали за незалежність нашої Держави та мирне майбутнє найдорожче – своє життя.

13:06 28.12.2023

Проводиться збір ЧЕРГОВОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Проводиться збір ЧЕРГОВОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Шановні мешканці Клішковецької громади, проводиться збір ЧЕРГОВОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ, яка  у четвер 04січня 2024 року буде відправлятися на передову до хлопців з нашої громади у напрямку Дніпропетровської, Донецької, Запорізької областей, у міста Запоріжжя, Оріхів, Комишуваха, Вільнянськ, Покровське, Покровськ, Краматорськ, Друшківка, Костянтинівка, Слов’янськ.

11:17 28.12.2023

Відбулося пленарне засідання 33-ьої сесії сільської ради

Відбулося пленарне засідання 33-ьої сесії сільської ради

22 грудня 2023 року у залі засідання сільської ради відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради під головуванням Віктора НЕПИЙВОДИ, голови комісії з питань фінансів, бюджету,  планування соціально-економічного  розвитку,  інвестицій,  міжнародного співробітництва. На засіданні депутати  розглянули та обговорили проекти рішень: Про сільський бюджет на 2024 рік, Про зміни у сільському бюджеті на 2023 рік, Про План роботи сільської ради на 2024 рік.

16:08 22.12.2023

Сьогодні громада прощалася з ГЕРОЄМ  АНДРІЄМ ГАЛЮКОМ.

Сьогодні громада прощалася з ГЕРОЄМ  АНДРІЄМ ГАЛЮКОМ.

АНДРІЙ ГАЛЮК  народився 27.12.1994 року   в  селі Гринячка. Неповну середню освіту здобув, навчаючись у Полянській середній школі. Закінчив Хотинський сільськогосподарський технікум. Далі працював у Рухотинському лісництві. У 2013 році був призваний на строкову службу до Національної гвардії України. Після закінчення строкової служби працював у охоронній фірмі «Скорп».

19:25 19.12.2023

Клішковецька громада зустріла свого ГЕРОЯ

Клішковецька громада зустріла свого ГЕРОЯ

Жителі Клішковецької територіальної громади у важкій жалобі сьогодні 18 грудня на встеленій дорозі квітами та лампадками зустрічали загиблого Героя ГАЛЮКА АНДРІЯ МИХАЙЛОВИЧА, 27.12.1994 р.н , солдата мінометного взводу 2 роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 3 батальйону оперативного призначення Західного ОТО Національної гвардії України (військова частина 3028).

14:59 18.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь