A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Відбулася виїзна зустріч голів ОТГ за участі керівників районної ради Хотинщини, депутатів Чернівецької обласної ради та представників Чернівецької ОДА.

Дата: 02.03.2017 21:51
Кількість переглядів: 973

28 лютого на базі Клішковецької об’єднаної територіальної громади відбулася виїзна зустріч голів ОТГ за участі керівників районної ради Хотинщини, депутатів Чернівецької обласної ради та представників Чернівецької ОДА.

Фото без опису  Фото без опису
Голова Клішковецької ОТГ Василь Ченківський, як справжній господар, провів учасникам коротку екскурсію по об’єктах, що є гордістю громади. Це і Клішковецький НВК разом із гімназією та школою Каденюка, і амбулаторія, і пожежне депо і навіть лазня. В мальовничому селі Поляна учасники зустрічі відвідали місцеву школу та ФАП. Всюди делегатів радо приймали та ділилися успіхами та надбаннями. Особливо приємно було отримати щирі та дзвінкі вітання дітей в садочках та школах громади. 

Фото без опису    Фото без опису
 Пізніше, за круглим столом учасники зустрічі мали можливість обговорити нагальні питання, що хвилюють їх громади, та підбити підсумки зустрічі. Оксана Палійчук – директор департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА – розповіла про напрямки реформування освіти та створення освітніх округів, а Любов Крикливець – заступник начальника управління Департаменту охорони здоров’я – зосередила увагу на обговоренні нагальних фінансових питань, що турбують громади. 

Фото без опису  Фото без опису
Регіональний консультант з правових питань Ольга Чепіль та начальник відділу Управління регіонального розвитку ОДА Христина Марчук окреслили «децентралізаційні» зміни в законодавстві та детально зупинились на правових і організаційних аспектах.

Фото без опису    Фото без опису
Загалом, зустріч видалася дуже продуктивною та багатою на враження, адже лише об’єднані зусилля є запорукою успіху та процвітання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь