A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

ВЧИЛИСЯ ПИСАТИ ПРОЕКТИ

Дата: 18.03.2018 20:56
Кількість переглядів: 903

Об’єднані громади для вирішення соціально-економічних проблем вишуковують додаткові джерела фінансування, у тому числі і кошти програм, що фінансуються з державного бюджету.

Однак, як показує практика, фахівці громад не завжди готові якісно підготувати та подати заявку. Про це свідчить, зокрема, конкурс проектів на 2018рік, коли із 89 поданих заявок до оцінки допущено тільки 56 – решта відхилені із-за некомплектності поданих документів.

Тому департаментом регіонального розвитку Чернівецької ОДА було ініційовано проведення навчання для фахівців ОТГ області.

15-16 березня 2018 р. за підтримки програми «U-LEAD з Європою» Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини» спільно з департаментом регіонального розвитку Чернівецької ОДА був проведений навчальний семінар “Кошти державного бюджету на розвиток громад: готуємо правильно заявки»

Спеціалісти об`єднаних територіальних громад Чернівецької області мали можливість покращити свої знання та отримати практичні навички для якісної підготовки проектних заявок для залучення коштів в межах програм, що фінансуються з державного бюджету, а також позабюджетних коштів.  Від Клішковецької громади участь у навчальному семінарі взяла спеціаліст - реєстратор фізичних і юридичних осіб,  та нерухомого майна Недорубан Іванна Іллівна.

Був підготовлений та наданий учасникам тренінгу практичний посібник з підготовки проектів на прикладі державного фонду регіонального розвитку, надані рекомендації щодо корисної літератури з проектного менеджменту.

Такі навчання – крок за кроком – сприяють інституційному розвитку нашої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь