A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

ДО УВАГИ БІЗНЕСУ!

Дата: 02.10.2018 16:29
Кількість переглядів: 607

Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження № 649-р від 5 вересня 2018 року «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення».

Розпорядження передбачає наступне:

  1. Державній службі з питань праці, Державній фіскальній службі, Пенсійному фонду України,  Національній поліції, іншим центральним органам виконавчої влади за участю органів місцевого самоврядування провести:

починаючи з 5 жовтня 2018 р. в установленому порядку комплексні заходи, спрямовані на детінізацію зайнятості та доходів населення;

до 5 жовтня 2018 р. інформаційно-роз’яснювальну кампанію про заплановані заходи та неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин.

2. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади переглянути  власні нормативно-правові акти  та внести до них зміни  з метою посилення контролю за оформленням трудових відносин з найманими працівниками.

3. Державній фіскальній службі, Пенсійному фонду України, Національній поліції, іншим центральним органам виконавчої влади подавати щомісяця до 10 числа Державній службі з питань праці інформацію про проведену роботу для її узагальнення та подання до 15 числа Міністерством соціальної політики Кабінетові Міністрів України.

На виконання розпорядження Державна служба України з праці звернулась до Асоціації міст України з проханням про поширення даної інформації, в якому, зокрема, йдеться про вжиття необхідних заходів з метою включення до кваліфікаційних критеріїв державних закупівель та послуг, що здійснюється органами місцевого самоврядування та підприємствами, які перебувають в їх функціональному підпрядкуванні, вимог щодо оформлення трудових відносин з працівниками, залученими до виконання робіт чи надання послуг.

Інформація підготовлена в межах реалізації проекту

ЄС M4EG «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь