A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

КООПЕРАТИВ: ЯК СПЛАНУВАТИ ЙОГО СТВОРЕННЯ

Дата: 30.05.2018 19:41
Кількість переглядів: 713

Підходи  до планування виробничої діяльності кооперативу,  до проведення фінансових розрахунків розглядаються на семінарі, організованому в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», що фінансується ЄС в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання».

Представник Клішковецької  громади Віталій Пінтя   прийняв участь у навчальному заході. Громада має шанс отримати фінансову підтримку на закупівлю обладнання до кооперативу.  Кооперативи в межах проекту розглядаються як соціальна економіка і їх створення має дати можливість домогосподарствам громади  отримувати додаткові доходи або зменшувати свої витрати на ведення господарства.

Довідково.  «Мери за економічне зростання» (M4EG) – це нова ініціатива Європейського Союзу, що розпочала діяльність у січні 2017 року в рамках Східного партнерства.

Суть Ініціативи полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам країн Східного партнерства і сприянні тому, щоб вони ставали активними провідниками місцевого економічного зростання та створення робочих місць.

Ініціатива «Мери за економічне зростання» прагне створити розгалужену регіональну професійну спільноту, що вимагатиме певного залучення членів Ініціативи, проте водночас створить для її членів можливості значної підтримки експертів та колег з інших муніципалітетів, сприяння у поширенні історій успіху, а також інші значні економічні, політичні та репутаційні переваги.

Наша громада також доєдналась до ініціативи. Наразі іде розробка плану економічного розвитку громади. Тому будемо щиро вдячні активним мешканцям громади за долучення до процесу його розробки та подальшого втілення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь