A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Свято української ідентичності «Розквітай, писанко!»

Дата: 17.04.2018 23:40
Кількість переглядів: 758

 30051576_2057500887838205_706444435114017244_o

12 квітня перед Чернівецькою обласною державною адміністрацією відбулося справжнє свято української ідентичності - фестиваль-конкурс «Розквітай, писанко!». Це вже третій етап фестивалю, який складався із трьох номінацій «Писанкове дерево», «Великодній рушник» та кращий розпис традиційної писанки. 

« Який благословенний нині день: у кожній квітці, в сонячнім  промінні, все дихає життям і воскресінням, а серце сповнене радісних пісень. Христос Воскрес ви чуєте? В його долонях дар життя людині, у посмішці його благословення. Який благословенний день прийшов – Великдень справжнє свято перемоги. За диво Воскресіння слава Богу! Він є житя, він правда, він любов. Писанкове моє товариство, ми знову з Вами зібралися, щоб славити черговий раз знову і знову Господа Бога. Людина як писанка, бо коло, яке не має ні початку ні кінця, так і людська душа, вона безсмертна. Ви всі вже переможці – творці України сьогоднішньої і завтрашньої. Ви найкращі!», - звернулась до учасників Оксана Палійчук, директор Департаменту освіти і науки.

Символом Фестивалю став дует «Писанка» Чернівецької обласної  державної філармонії у складі народних артистів України – Оксани Савчук та Івана Кавацюка.

Після насиченої концертної програми відбулося нагородження переможців Фестивалю цінними подарунками та грошовими преміями. Призовий фонд фестивалю склав 56 500 грн.

Серед закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти області  прийняла участь команда учнівської молоді та педагогів Клішковецької ОТГ.

У конкурсі на кращий розпис традиційної писанки  ІІІ місце та грошову винагороду  2000 грн. отримала учениця Клішківецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Анастасія Брицька.

Вітаємо юних творців мистецтва, їх педагогів-наставників та батьків!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь