A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Відбулася нарада щодо актуальних питань реєстрації на ЗНО-2018

Дата: 29.01.2018 09:30
Кількість переглядів: 721

Фото без опису

25 січня 2018 року на базі ОЦЕВ «Юність Буковини» відбулася нарада з відповідальними за ЗНО в районі/місті/ОТГ, відповідальними за формування комплектів реєстраційних документів осіб, які складатимуть ДПА з української мови, в закладах професійної (професійно-технічної) та вищої освіти І-ІІ р.а.  щодо актуальних питань реєстрації на ЗНО-2018. Від Клішковецької ОТГ участь у нараді взяв головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Кирилюк Олена Володимирівна.

Відкрив нараду заступник директора Центру якості освіти Вовк Андрій Миколайович, який ознайомив присутніх з порядком роботи.

П’яста Оксана Антонівна, методист Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти звернула увагу присутніх на особливості реєстрації ЗНО-2018. Зокрема, вона зазначила, що з 10:00 6 лютого за допомогою сервісу «Зареєструватися», розміщеному на офіційному сайті Українського центру (testportal.gov.ua), можна сформувати та роздрукувати реєстраційну картку в закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти І-ІІ р.а., що є одним з обов’язкових документів для здійснення реєстрації. Після обробки документів на адресу закладів від регіонального центру надійдуть сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційні бюлетні та реєстраційні повідомлення учасників ЗНО.

Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів. Основну сесію буде проведено з 22 травня по 13 червня,  додаткову – з 2 по 11 липня.

Детальну інформацію про порядок реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання буде подано на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь